سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ماده 17. کارکنان

الف) پیمانکار متعهد است که عملیات موضوع پیمان را به وسیله افرادی که در کار خود تخصص و تجربه کافی دارند،انجام دهد.کسانی که در اجرای این پیمان، خدماتی برای پیمانکار انجام میدهند ،کارکنان پیمانکار شناخته می شوند. اگر در اسناد و مدارک پیمان ،استفاده از متخصصان خارجی پیش بینی شده باشد.پیمانکار متعهد است قبلاّ وضعیت استخدام ، مانند میزان حقوق و مزایا،  مدت استخدام و محل  اقامت و مشخصات آنها را به وسیله مهندس مشاور به اطلاع کارفرما برساند و با رعایت مقررات ذی ربط و تامین هزینه های مربوط ،برای استخدام آنه اقدام کند. کارفرما تسهیلات لازم را برای استخدام متخصصان یاد شده فراهم می نماید.تشخیص لزوم و حدود تسهیلات مزبور با کارفرماست و این مساعدت از مسئولیت پیمانکار نمی کاهد.

ب) تامین نیروی انسانی مورد نیاز و محل سکونت مناسب ، آب آشامیدنی و روشنائی کافی برای آنها به عهده پیمانکار است.

پیمانکار باید برای تدارک دائمی آذوقه کارگران ،اقدامات لازم به عمل آورد، بدون آنکه این اقدام برای وی حق انحصاری ایجاد کند و به آزادی کارگران در تامین مواد مورد نیاز آنها، از هر منبعی که مایل به تحصیل آن باشند،محدودیتی وارد سازد. بهای آذوقه که بدین ترتیب از طرف پیمانکار تهیه می شود، نباید از بهای جنس مشابه در نزدیکترین شهر یا محل گرانتر باشد و پیمانکار نمی تواند هزینه های دیگری ،مانند هزینه حمل را به قیمتهای خرید اضافه کند.

ج) کارکنان ایرانی کارگاه باید دارای شناسنامه ،و کارکنان بیگانه کارگاه باید دارای پروانه اقامت و اجازه کار باشند.

د) پیمانکار نباید کارکنان شاغل کارفرما ،وزارتخانه ها،سازمانهاو شرکتهای دولتی و شهرداریها را بدون اجازه مسئولان ذیربط استخدام نماید. همچنین پیمانکار باید از به گماشتن اشخاصی که استخدام آنها از نظر اداره وظیفه عمومی مجاز نیست، خودداری کند.

ه) پیمانکار موظف است که برای کارگران کارنامه کارکرد روزانه صادر کند و در اختیار آنان قرار دهد. مهندس ناظر میتواند از ادامه کار کارگران بدون کارنامه جلوگیری نماید.

و) پیمانکار متعهد است که دستمزد کارگران خود را طبق قانون کار مرتباّ پرداخت کند. در صورتی که در  پرداخت دستمزد کارگران تاخیری پیش آید ،مهندس مشاور به پیمانکار اخطار می کند که طلب کارگران را پرداخت نماید. در صورت استنکاف پیمانکار، کارفرما می تواند دستمزد کارگران را برای ماه یا ماههایی که صورت وضعیت آن به پیمانکار پرداخت شده است ،طبق کارنامه های کارگری که در دست کارگران و دارای امضای رئیس کارگاه است ،با توجه به پرداختهای علی الحساب که به آنها شده است  ،با حضور نماینده مهندس مشاور و پیمانکار ،از محل مطالبات پیمانکار پرداخت نماید و مبلغ پرداختی را به اضافه 15% به حساب بدهی پیمانکار منظور نماید و اگر مطالبات پیمانکار کافی نباشد ،از محل تضمینهای پیمانکار تامین کند .در صورتی که نماینده پیمانکار ،با وجود اخطار مهندس مشاور ،از حضور برای پرداختها خودداری کند ،کارفرما پرداخت مزبور را انجام می دهد،بدون اینکه پیمانکار حق اعتراضی بر این عمل و مبلغ پرداختی و تعداد کارگران و میزان استحقاقی آنان داشته باشد. در صورت تکرار تاخیر در پرداخت دستمزد کارگران به مدت بیش از مدت یکماه ،برای ماهی که صورت وضعیت آن پرداخت شده است،کارفرما می تواند پیمان را فسخ نماید.

ز) پیمانکار می کوشد تا حد ممکن ، کارگران مورد نیاز خود را از بین ساکنان منطقه اجرای کار ، که صلاحیت انجام کارهای موضوع پیمان را داشته باشند ،انتخاب کند و به کار گمارد.

ح) پیمانکار موظف به اجرای مقررات بیمه های درمانی و اجتماعی ،مقررات و دستورالعملهای حفاظت فنی و بهداشت کار است.

ط) در اجرای این پیمان ،پیمانکار در مقابل کارفرما مسئول اعمال کارکنان خود است ،هر گاه کارکنان و کارگران پیمانکار و پیمانکاران جزء صلاحیت لازم برای انجام کار مربوط را نداشته باشند یا باعث اختلال نظم کارگاه شوند،مهندس مشاور یا مهندس ناظر ،مراتب را برای بار اول به رئیس کارگاه تذکر میدهد،و در صورت تکرار ، می تواند از پیمانکار بخواهد که متخلفان را از کار برکنار کند. در این صورت ،پیمانکار مکلف به اجرای این دستور است و حق ندارد بر کنار شدگان را بار دیگر در همان کارگاه به کار گمارد. اجرای این دستور از مسئولیتهای پیمانکار نمی کاهد و ایجاد حقی برای او نمی کند.

 


      شرایط عمومی پیمان - ماده 16
   مدیر وبلاگ
خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :12
بازدید دیروز :4
کل بازدید : 29630
کل یاداشته ها : 18


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ